Top
Image Alt

Serveis

  |  Serveis

Els nostres
serveis

MOUTEC és una empresa especialitzada en la supressió de barreres arquitectòniques mitjançant la instal·lació d'equips d'elevació, amb una especial atenció a la necessitat de les persones amb dificultat de mobilitat, per aquest motiu disposem de l'última tecnologia en cadires i plataformes puja escales, proporcionem una atenció personalitzada als nostres clients realitzant un projecte que s'ajusti a les seves necessitats sense cap compromís.

Sin-título-2

Servei tècnic

Som conscients de la importància que té qualsevol ajuda tècnica tractant-se d’uns productes indispensables per la mobilitat de l’usuari final, per això només treballem amb els principals fabricants i productes de primera qualitat.

Disposem d’un equip tècnic especialitzat per al muntatge, reparació i manteniment dels nostres equips.

Sin-título-2

Mesurament Escala

Una cadira puja escales model corba és un producte fet a mida, per aquest motiu sempre es necessita un mesurament exacte de la seva escala, en la majoria de les empreses de puja escales el procés de mesurament pot durar dies, amb nosaltres NO.

Per escurçar el procés de disseny i evitar errors, en el procés de mesurament utilitzem una tecnologia d’última generació per a desenvolupar el mesurament de l’escala d’una forma ràpida i garantint uns mesuraments 100% fiables.

3

Garantia

3 anys de garantia, segons fabricant, ampliables a 5 anys.

Demani
Informació

Truqui al 93 803 68 34

Av. Andorra, 5-7 · 08700 IGUALADA (BCN)

Dilluns - Divendres 9AM -13PM 15PM-18PM