Top
Image Alt

FAQ

  |  FAQ

QUIN PUJAESCALES NECESSITO?

Depenent de l’origen dels problemes de mobilitat i les característiques de l’usuari, haurem de triar el millor puja escales, veient els tipus de puja escales existents al mercat:

Cadires puja escales
Les cadires puja escales estan dissenyades per a ajudar a pujar escales a persones majors o amb problemes de mobilitat que poden ser deguts a diferents patologies, els usuaris de les cadires puja escales són persones que poden caminar encara que amb alguna dificultat, però que els resulta difícil pujar de manera autònoma i segura les escales.

Plataformes puja escales
Les plataformes puja escales són equips d’elevació pensats per a ser utilitzats per persones que es desplacen en cadira de rodes. També les poden utilitzar les persones amb mobilitat reduïda o d’avançada edat, només caldria adaptar-li una cadira plegable.

QUANT TEMPS TARDA EN INSTAL·LAR-SE UNA CADIRA PUJAESCALES?

La complexitat de la seva cadira pujaescales determinarà el temps que haurà d’emprar-se a instal·lar la seva cadira, no obstant això la majoria dels pujaescales només trigaran a instal·lar-se poques hores.

ES POT INSTAL·LAR UNA CADIRA PUJAESCALES EN UNA ESCALA ESTRETA?

MOUTEC disposa de cadires pujaescales dissenyades expressament per a instal·lar-se en escales molt estretes, l’ample mínim recomanable és de 80 cm., en qualsevol cas no dubti a consultar-nos per a estudiar personalment el seu cas.

QUÈ PASSA SI HI HA UN TALL D'ELECTRICITAT?

Les cadires pujaescales que ofereix MOUTEC funcionen amb un sistema de bateries que es recarreguen quan aquesta es deixa en un punt de càrrega. Això vol dir que la seva cadira pujaescales continuarà funcionant si el subministrament d’electricitat s’interromp durant un cert nombre de desconnexions.

Demani
Informació

Truqui al 93 803 68 34

Av. Andorra, 5-7 - 08700 IGUALADA (BCN)

Dilluns - Dissabte 8 AM - 8 PM